ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προβάδισμα πρόκρισης για την Πάφο – Άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ η ΕΝΠ

Προβάδισμα πρόκρισης για την Πάφο – Άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ η ΕΝΠ

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Τάσος Μάρκου», στον επαναληπτικό προημιτελικό του κυπέλλου ανάμεσα στην ΕΝΠ και την Πάφο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-1 και να έχουν σκορ πρόκρισης στα ημιτελικά.

Η Ένωση η οποία είχε αρκετές φάσεις για να σκοράρει στο πρώτο μέρος, το οποίο είχε πολύ καλό ρυθμό, δύναμη και πάθος, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3΄ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Πίττα, ο οποίος «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης, ο Μολ του είπε «όχι».

Η απάντηση της Πάφου όμως ήταν άμεση και μάλιστα πήρε προβάδισμα στο σκορ, αφού στο 9΄ ο Ράσιτς με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Ανγκούλο, έγραψε το 0-1!

Το γκολ αυτό, αποσυντόνισε κάπως τους γηπεδούχους, με την Πάφο να έχει στο ενεργητικό της ένα άστοχο σουτ του Ζίβουλιτς στο 13΄, όμως σταδιακά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 21΄ είχαν νέα καλή στιγμή σε κεφαλιά του Γκοζλάν, ενώ στο 30΄ και στο 35΄, ο ιδιος παίκτης είχε δύο άστοχα σουτ με καλές προϋποθέσεις.

Από την άλλη, η Πάφος η οποία ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση και στα «στημένα», απείλησε στο 32΄ με σουτ του Ράσιτς και είχε 1-2 καλές προϋποθέσεις για το 0-2.

Στα τελευταία λεπτά, η ΕΝΠ ανέβασε στροφές και πίεσε για το 1-1, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες, η πρώτη στο 44΄ όταν ο Μολ απέκρουσε την κεφαλιά του Αντωνίου, ενώ στις καθυστερήσεις, ήταν η σειρά του Ουντόζι να αστοχήσει με κεφαλιά από καλή θέση!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top