Σύλληψη χθες στο Παπαδόπουλος

Σύλληψη χθες στο Παπαδόπουλος

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας στον χθεσινό αγώνα Ανόρθωση ΑΠΟΕΛ συνελήφθη ένας 30χρονος για αντίσταση κατά των αρχών

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση πρόσωπο ηλικίας 30 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόσωπο είχε παρουσιαστεί στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΕΛ. Αυτός ζητούσε επίμονα να εισέλθει στο στάδιο χωρίς όμως να είναι κάτοχος εισιτηρίου και άρχισε να διαμαρτύρεται. Οι επιτηρητές ζήτησαν τη βοήθεια των επί καθήκοντι αστυνομικών για την απομάκρυνσή του, πράγμα που έγινε.

Μετά από πάροδο λίγων λεπτών, ο 30χρονος επέστρεψε έχοντας στην κατοχή του εισιτήριο και αφού το επέδειξε στους επιτηρητές, προχώρησε προς τον χώρο ελέγχου των φιλάθλων. Αμέσως, αυτός φέρεται να άρχισε να εξυβρίζει τους αστυνομικούς και συνελήφθη αφού χρησιμοποιήθηκε η ανάλογη βία, λόγω της αντίστασης που προέβαλε.

Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίπου όπου τέθηκε υπό κράτηση.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE