ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λαμβάνει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ενημέρωση ο Πουλλαΐδης… ΑΠΑΝΤΑ ο Σίλντενφελντ…

Λαμβάνει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ενημέρωση ο Πουλλαΐδης… ΑΠΑΝΤΑ ο Σίλντενφελντ…

Ο μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης, Χρήστος Πουλλαίδης, θα έχει κύκλο επαφών εντός της ημέρας με τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηπαντελά και με τον Τιμούρ Κετσπάγια. 

Έχει ανοικτή γραμμή μαζί τους, όταν βρίσκεται εκτός Κύπρου, αλλά από τη στιγμή που θα βρεθεί στη Λάρνακα, θα έχει απευθείας ενημέρωση για το πως συνεχίζεται το πλάνο δράσης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από τον άνθρωπο που ηγείται της εταιρίας, θα λάβει λεπτομερή ενημέρωση για το πως εξελίσσεται η προσπάθεια αντιμετώπιση των ανοικτών «πληγών» που άφησε στο οικονομικό η προηγούμενη διοίκηση.

Φυσικά από τον Τιμούρ Κετσπάγια, θα ενημερωθεί για το πως εξελίσσεται το χτίσιμο της ομάδας. Για τους παίχτες που έχει «καπαρώσει» ο Γεωργιανό-Κύπριος κόουτς, οι ανακοινώσεις θα προκύψουν Μάιο-Ιούνιο κι όχι από τώρα.

Εντός της ημέρας θα απαντήσει πιθανότατα ο Γκόρντον Σίλντεφελντ, στον οποίο χθες έγινε βελτιωμένη πρόταση. Εκφράζεται αισιοδοξία ότι ο Κροάτης αμυντικός θα πει το «ναί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top