ΛΕΜΕΣΟΣ: Παλιές αμαρτίες οδήγησαν 53χρονο στο Δικαστήριο- Ευρωπαϊκό ένταλμα για απάτη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παλιές αμαρτίες οδήγησαν 53χρονο στο Δικαστήριο- Ευρωπαϊκό ένταλμα για απάτη

Παλιές αμαρτίες οδήγησαν την Πέμπτη (29/3) στη σύλληψη 53χρονου Πολωνού μόνιμου κάτοικου Κύπρου, εναντίον του οποίου εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για έκτιση ποινής φυλάκισης, για υπόθεση απάτης.

Κρατούμενος μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας στις 12 Απριλίου, θα παραμείνει εκζητούμενος 53 Πολωνός, ο οποίος καταδικάστηκε το 2005 από δικαστήριο της χώρας του σε ποινή φυλάκισης 1,5 έτους για υπόθεση οικονομικής απάτης ύψους 10.000 ευρώ, η οποία διαπράχθηκε το 2003.

Όπως ακούστηκε στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, από τη συνήγορο υπεράσπισης του εκζητούμενου, υπάρχει η πιθανότητα η ποινή που του επιβλήθηκε στη χώρα του να είναι εξαγοράσιμη και έτσι η έκδοση του ή όχι στις Πολωνικές Αρχές εξαρτάται από αυτή την παράμετρο.

Πάντως, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, ο 53χρονος βρισκόταν και εργαζόταν στην Κύπρο νόμιμα, ενώ η σύλληψη του έγινε μετά την πρόσφατη έκδοση του ευρωπαϊκού εντάλματος.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Μπορεί τα φώτα για τις Προεδρικές του 2028 να έχουν πέσει το τελευταίο διάστημα στον ΔΗΣΥ και στη μάχη που προδιαγράφεται στο εσωτερικό του, στο ΑΚΕΛ όμως η απουσία θορύβου δεν σημαίνει και απουσία διεργασιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE