Εκνευρισμένη η Καινούργιου με την Ηλιάνα: «Θα πω κάτι…είναι λίγο βαρύ αυτό που θα πω» – VIDEO

Εκνευρισμένη η Καινούργιου με την Ηλιάνα: «Θα πω κάτι…είναι λίγο βαρύ αυτό που θα πω» – VIDEO

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σχετικά με την προσωπική της ζωή και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας στην εκπομπή της «Ευτυχείτε», ήταν λίγο καυστικές και δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή της στον τηλεοπτικό αέρα.

Πιο συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων:«Θα πω κάτι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τώρα είναι λίγο βαρύ αυτό που θα πω… Εγώ αν ήμουν Κωνσταντίνος Αργυρός, θα είχα θυμώσει μαζί της.Όλο αυτό που βλέπω, τόσα δημοσιεύματα… Διάβαζα την Κυριακή εφημερίδες και είναι παντού Ηλιάνα – Αργυρός, κάπως το χει πυροδοτήσει…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με το ξέσπασμα της Καινούργιου:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE