ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ για τα πλαστά δελτία – «Δεν είναι η υπογραφή μου!»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ για τα πλαστά δελτία – «Δεν είναι η υπογραφή μου!»

Ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ Αλ.Δέδες κατέθεσε στον 25ο ανακριτή Αθηνών Δ.Γιαταγάνα για το σκάνδαλο των πλαστών δελτίων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του δικαστικού λειτουργού, ο κ.Δέδες είπε ότι τα δύο δελτία των παικτών του Πανιωνίου Αβραμίου Μεσσηνίας δεν έχουν εκδοθεί από την Ομοσπονδία.

Η επιβεβαίωση της πλαστότητας των δελτίων είχε αποκαλυφθεί από τον ιστότοπο της «Δίκης» και την έρευνα διενεργεί ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κ.Σιμιτζόγλου μετά από σχετική παραγγελία της εισαγγελέως Εφετών και εποπτεύουσας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β.Σακελλαροπούλου

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE