ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γκουαρδιόλα αποκάλυψε τι είπε μετά το αυτογκόλ της Τότεναμ

Ο Γκουαρδιόλα αποκάλυψε τι είπε μετά το αυτογκόλ της Τότεναμ

Ο Γκουαρδιόλα σε συνέντευξή του αποκάλυψε την ατάκα που είπε όταν ο Αλντερβάιρελντ «χάρισε» με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις τη νίκη στη Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Τότεναμ.

Η σύγκρουση της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι για το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα στην κορυφή της Premier League είναι συγκλονιστική, η διαφορά των δύο ομάδων είναι ελάχιστοι και οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται με τεράστια ανυπομονησία.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι εκ των κεντρικών πρωταγωνιστών σε αυτή τη συναρπαστική «μάχη» και δεν το κρύβει…

Ο τεχνικός της Σίτι, μάλιστα, συχνά πυκνά σε συνεντεύξεις του εκθειάζει τον μεγάλο αντίπαλό και τον προπονητή της, Γιούργκεν Κλοπ.

Σε πρόσφατη τοποθέτησή του ο Καταλανός δεν δίστασε ν’ αποκαλύψει τι είπε όταν οι «Κόκκινοι» νίκησαν την Τότεναμ με αυτογκόλ του Αλντερβάιρελντ στις καθυστερήσεις: «Οταν τους βλέπεις να σκοράρουν λες ‘σκ@τ@’…»

Και συνέχισε «…κανείς δεν έχει πει ότι θα είναι εύκολο, κανείς. Το γνωρίζαμε πως πρόκειται για μία καταπληκτική ομάδα να μάχεσαι εναντίον της. Όλοι είμαστε εκστασιασμένοι με αυτό που πρόκειται να ζήσουμε τις επόμενες εβδομάδες.»

Υπενθυμίζουμε πως το κλαμπ του «Ανφιλντ» βρίσκεται πρώτο στην βαθμολογία με 79 βαθμούς, ενώ η Σίτι με ματς λιγότερο είναι δεύτερη με 77. Το πρωτάθλημα θέλει έξι αγωνιστικές να ολοκληρωθεί και αμφότεροι έχουν να παίξουν δύσκολα ματς.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top