Ο διαιτητής που… έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ: Έχει δείξει… 100 κόκκινες κάρτες!

Ο διαιτητής που… έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ: Έχει δείξει… 100 κόκκινες κάρτες!

Η κόκκινη κάρτα που έδειξε στον Ασλεϊ Γιανγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χθες το βράδυ, στην αναμέτρηση με τους Γουλβς, ήταν η 100ή στην καριέρα του Μάικ Ντιν!

Ο Ντιν σφυρίζει παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ από το 2000 και έκανε ντεμπούτο στον αγώνα της Λέστερ με τη Σαουθάμπτον.

Η πρώτη φορά που απέβαλε παίκτη ήταν τον Απρίλιο του 2001 και ο… άτυχος ήταν ο Νολμπέρτο Σολάνο της Νιούκαστλ.

Συνολικά ο Ντιν έχει διευθύνει 477 παιχνίδια, άρα δείχνει μία κόκκινη κάρτα κάθε 4.9 αγώνες.

Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν εννέα αποβολές έκαστη με διαιτητή τον 50χρονο. Υπάρχουν, μάλιστα, και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αντικρίσει μόνο μια φορά την κόκκινη κάρα του Ντιν: Αντι Κόουλ, Ρίτσαρντ Νταν, Φερνάντο Τόρες, Μάικ Γουίλιαμσον, Λοράν Κοσιελνί και Ασλεϊ Γιανγκ.

Οι διαιτητές με τις περισσότερες κόκκινες κάρτες (σε παρένθεση τα παιχνίδια):

Μάικ Ντιν 100 (477)
Φιλ Ντάουντ 67 (308)
Μάικ Ράιλι 66 (283)
Γκρέιαμ Πολ 63 (329)
Μάρτιν Άτκινσον 58 (373)

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE