Επιτυχία για το Υφ. Ναυτιλίας: Εξασφάλισε 45 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για τρία έργα

Επιτυχία για το Υφ. Ναυτιλίας: Εξασφάλισε 45 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για τρία έργα

Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο χαρακτήρισε σήμερα Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019, η Υφυπουργός Ναυτιλίας κα Νατάσα Πηλείδου την επιλογή τριών έργων που θα γίνουν στην Κύπρο και που έχουν εξασφαλίσει επιχορήγηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, η Υφυπουργός Ναυτιλίας είπε ότι «θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για τα τρία έργα που έχουν επιλεγεί στο πλαίσιο του Ορίζοντα 2020 και έχουν εξασφαλίσει επιχορήγηση 15 εκ. ευρώ έκαστο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ακόμη 15 εκ. ευρώ από την Κυπριακή Κυβέρνηση, σύνολο 30 εκ. ευρώ ανά έργο για τρία έργα που θα γίνουν στην Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.