Επιτυχία για το Υφ. Ναυτιλίας: Εξασφάλισε 45 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για τρία έργα

Επιτυχία για το Υφ. Ναυτιλίας: Εξασφάλισε 45 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για τρία έργα

Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο χαρακτήρισε σήμερα Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019, η Υφυπουργός Ναυτιλίας κα Νατάσα Πηλείδου την επιλογή τριών έργων που θα γίνουν στην Κύπρο και που έχουν εξασφαλίσει επιχορήγηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, η Υφυπουργός Ναυτιλίας είπε ότι «θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για τα τρία έργα που έχουν επιλεγεί στο πλαίσιο του Ορίζοντα 2020 και έχουν εξασφαλίσει επιχορήγηση 15 εκ. ευρώ έκαστο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ακόμη 15 εκ. ευρώ από την Κυπριακή Κυβέρνηση, σύνολο 30 εκ. ευρώ ανά έργο για τρία έργα που θα γίνουν στην Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE