ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αποκλειστική συνεργασία του Οίκου Gianfranco Ferré Home μετο Limassol DelMar - The Signature Collection

Αποκλειστική συνεργασία του Οίκου Gianfranco Ferré Home μετο Limassol DelMar - The Signature Collection

Εμπνευσμένη συνεργασία εσωτερικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής

 

Στη Λεβέντειο Πινακοθήκη το LimassolDelMar παραχώρησεΔιάσκεψη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας, ανακοίνωσετη συνεργασία-ορόσημο, που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο με τον περίφημο ιταλικό Οίκο εσωτερικής διακόσμησης, GianfrancoFerré Home, μέλος του Ομίλου JumboGroup. Ο Οίκος, όπως ανακοινώθηκε επισήμως, έχει αναλάβει την επίπλωση της ναυαρχίδας των παραλιακών αναπτυξιακών έργων της Κύπρου, το LimassolDelMar – TheSignatureCollection.


Φημισμένοι για τις συνεργασίες τους με ορισμένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια στον κόσμο και δημιουργώντας διαχρονικά στοιχεία σε κομψούς χρωματισμούς και αποχρώσεις, ο Όμιλος JumboGroup με τον επώνυμο Οίκο GianfrancoFerré Home, έχουν ενώσει δυνάμεις με το έργοLimassolDelMar – TheSignatureCollection, που ανεγείρεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Το LimassolDelMarείναι ένα προϊόν της κοινοπραξίας Cypeir Properties Ltd την οποία απαρτίζουνο Όμιλος Λεπτός και Όμιλος Δ. Ζαβός, δύο εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών της Κύπρου.


Κάθε διαμέρισμα του SignatureCollection θα είναι ξεχωριστά επιπλωμένο από τον Οίκο GianfrancoFerré Home, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες μια σπάνια ευκαιρία να αποτελέσουν μέρος ενός από τους πιο πολυπόθητους προορισμούς του νησιού. Αναγνωρισμένος ως ο «αρχιτέκτονας της μόδας», μια προσωπικότητα του ιταλικού στυλ και μια ιδιοφυία των γεωμετρικών μοτίβων, ο GianfrancoFerré μέσω του ομώνυμου Οίκου, θα προσδώσει ένα νέο επίπεδο ποιότητας και τεχνογνωσίας στον σχεδιασμό του έργου.


Ο κ. Μιχάλης Δ. Ζαβός, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του ομίλου Δ. Ζαβός και Διευθυντής της Κοινοπραξίας Cypeir Properties Ltd, ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του ότι: «Το Limassol DEL MAR, για εμάς δεν είναι απλώς ένα ακόμα κατασκευαστικό έργο που έρχεται να προστεθεί στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που λαμβάνουν χώρα στο νησί μας, αλλά αποτελεί την υλοποίηση του οράματος που έχουμε για την Κύπρο του αύριο.Πρόκειται για ένα έργο-σταθμό στην κατασκευαστική και αναπτυξιακή ιστορία του τόπου και αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια για το γεγονός ότι τολμήσαμε να επενδύσουμε στην πρωτοπορία και την καινοτομία, με βαθιά πεποίθηση στις δυνατότητες και την προοπτική της Κύπρου να εναρμονίζεται με τον εκσυγχρονισμό και την εξέλιξη.
Αξίζει να σημειωθεί, στο σημείο αυτό, ότιόλα τα διαμερίσματα της πρώτης φάσης του έργου έχουν ήδη προ-πωληθεί για τα κτήρια Α και Β. Ταυτόχρονα η επιτυχία συνεχίζεται με τις πωλήσεις των διαμερισμάτων στο κτήριο «Signature Collection», οι οποίες υπερβαίνουν τους στόχους».


Στη συνέχεια, ο κ.Παντελής Λεπτός, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός και Διευθυντής της Κοινοπραξίας Cypeir Properties Ltd, διατύπωσε αναφορικά με τη συνεργασία ότι: «Η συνεργασία με τον περίφημο ιταλικό οίκο ήταν για εμάς αποτέλεσμα στρατηγικής επιλογής, καθώς μια τέτοια συνεργασία ήταν εκ των ων ουκ άνευ στο πλαίσιο ανάπτυξης ενός έργου αναφοράς όπως είναι το Limassol Del Mar.Η συγκριτική υπεροχή με την οποία ενισχύει το «The Signature Collection» η εμπειρία και η γνώση του οίκου Gianfranco Ferré Home, διαφοροποιεί το όλο αναπτυξιακό έργο του Limassol Del Mar και εμπλουτίζει με καλαισθησία, γούστο και ιταλική φινέτσα το εσωτερικό των πολυτελών μας διαμερισμάτων, ώστε να εναρμονίζονται πλήρως με την ιδανική εξωτερική αρχιτεκτονική του έργου».


Ο MassimilianoRagazzi, DirectorofJumboGroup, WorldwidesoleproduceranddistributorofGianfrancoFerré HomeCollection, δήλωσε με τη σειρά του: «Το SignatureCollection αντιπροσωπεύει επάξια το εκλεπτυσμένο στυλ για το οποίο ο Οίκος GianfrancoFerré Home έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως. Αυτό το κοινό όραμα που μοιραζόμαστε με το Limassol Del Mar έχει δημιουργήσει μια αποκλειστική συνεργασία, η οποία παραμένει προσηλωμένη στους κανόνες σχεδιασμού που προκύπτουν από το δικό μας ήθος. Πιστεύουμε στην εξαιρετική ποιότητα και στη σεμνή πολυτέλεια, καθώς το κύρος της επωνυμίας μαςκαθορίζει τα όρια του τι πιστεύουμε ότι είναι εφικτό. Για τις ανάγκες της συλλογής του Signature Collection, χρησιμοποιήσαμε στοιχεία από την πολιτιστική κουλτούρα του παρελθόντος μας, τα οποία προσαρμόστηκαν στο πνεύμα και στην ιδέα του έργου. Το αποτέλεσμα αποτελεί μια ξεχωριστή συνεργασία που αναδεικνύει αυτά τα εντυπωσιακά διαμερίσματα, ή με έναν τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει μέχρι σήμερα στο νησί».


Το SignatureCollection προσφέρει μια σειρά από διαμερίσματα και ρετιρέ των δύο μέχρι έξι υπνοδωματίων. Διαθέτουν πανέμορφα διαμορφωμένα μπαλκόνια με πανοραμική θέα που συνδυάζει το γαλάζιο της θάλασσας με το αστικό τοπίο της Λεμεσού. Ο αρχιτεκτονικός του σχεδιασμόςυπογράφεται από το διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο Benoy του Λονδίνου, αλλά καιτους συνεργάτες τουςστην Κύπρο, UDS Architects, περιβάλλεται από περίτεχνες πισίνες και πλούσιους κήπους που αποπνέουν ηρεμία, δημιουργώντας, έτσι, έναν ειδυλλιακό χώρο στην καρδιά της Λεμεσού, που σμίγει τη γοητεία της παλιάς πόλης με την κοσμοπολίτικη ζωή.»


Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα αναπτυξιακό έργο διεθνών προδιαγραφών, σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Αποτελείται από εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.


Παρακολουθείστε το βίντεο που προβλήθηκε στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη στο linkπου ακολουθεί: https://youtu.be/HWQKSBMvDQo

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top