Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο Δήμαρχος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Νάπας και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου επισκέφθηκαν την Παρασκευή 5/4 τη μαρίνα όπου ξεναγήθηκαν στα μέχρι σήμερα κατασκευαστικά έργα.
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος χαρακτήρισε τη μαρίνα «ως ένα από τα πιο φιλόδοξα έργα, ένα έργο στολίδι, μοναδικό σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά για ολόκληρη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Η μαρίνα είναι ένα έργο που σταδιακά ολοκληρώνεται, με ένα προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ξεπέρασε και τις προσδοκίες των προδιαγραφών που έχουν τεθεί».
Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNewsΑκολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




