ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… ΤΡΕΛΟ ποσό εκατομμυρίων που ζητάει ο Πογκμπά για να συμφωνήσει

Το… ΤΡΕΛΟ ποσό εκατομμυρίων που ζητάει ο Πογκμπά για να συμφωνήσει

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δώσει έναν σκασμό λεφτά το καλοκαίρι του 2016 για να κάνει το κόλπο γκρόσο και να αποκτήσει τον Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους (οι Τορινέζοι πληρώθηκαν με ένα ποσό πάνω από τα 100.000.000 ευρώ), ωστόσο αν θέλουν να κρατήσουν τον Γάλλο διεθνή μέσο για αρκετό καιρό ακόμα στο «Ολντ Τράφορντ» θα χρειαστεί να ματώσουν οικονομικά.

Τουλάχιστον αν λάβει κανείς υπόψη τις οικονομικές αξιώσεις που έχει πλέον ο Πογκμά, με την «Sun» να αποκαλύπτει πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τους «τρικολόρ» είναι πρόθυμος να κάτσει σε τραπέζι διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση του συλλόγου για την υπογραφή νέου συμβολαίου (το υπάρχον έχει ισχύ ως το 2021) αλλά να απαιτεί να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ομάδα.

Αυτή τη στιγμή είναι ο Αλέξις Σάντσες και ο Πογκμπά θέλει μία συμφωνία που θα του αποφέρει κέρδος γύρω στις 500.000 λίρες την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως για να τον κρατήσει η Γιουνάιτεντ θα χρειστεί να πληρώνει σχεδόν 30.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας με τον 26χρονο Γάλλο.

Το ίδιο ρεπορτάζ συμπληρώνει πως πρόθεση των διοικούντων την Γιουνάιτεντ είναι να του κάνουν νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024 «την ώρα που ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα γνωρίζει καλά την κάψα του Σόλσκιερ να κρατήσει το Πογκμπα από τη στιγμή που κινδυνεύει να χάσει τους Αντέρ Ερέρα και Χουάν Μάτα των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και μένουν ελεύθεροι».

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top