ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει ΠΑΙΚΤΑΡΑ από την Ίντερ!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει ΠΑΙΚΤΑΡΑ από την Ίντερ!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να θέλει να αντικαταστήσει έναν εκ των Γκριεζμάν – Ντιέγκο Κόστα, με τον επιθετικό της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS».

Ο Ικάρντι, μετά από το σίριαλ των τελευταίων μηνών με την διοίκηση της Ίντερ, επέστρεψε στην βασική 11άδα. Ο Αργεντινός, μάλιστα, στην πρώτη του εμφάνιση, έπειτα από καιρό, σκόραρε ένα γκολ στην τεσσάρα επί της Τζένοα διχάζοντας τους φίλους των Νερατζούρι.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σχέση του Ικάρντι με την Ίντερ μπορεί να διορθώθηκε, όμως δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως και το καλοκαίρι ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από το Τζουζέπε Μεάτσα.

Όπως αναφέρει η «AS», υπάρχει ήδη ο υποψήφιος επόμενος σταθμός της καριέρας του Ικάρντι και αυτός είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Ροχιμπλάνκος πρόκειται να χάσουν έναν από τους δύο τους κεντρικούς επιθετικούς και θα χρειαστούν αντικαταστάτη σε αυτή την θέση.

Οι φήμες περί μετακίνησης Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα φαίνεται τελικά να μην ευσταθούν, εφόσον η ομάδα της Μαδρίτης διαβεβαιώνει ότι ο Γάλλος θα συνεχίσει. Το ίδιο δεν ισχύει όμως για την περίπτωση του Ντιέγκο Κόστα. Η φτωχή του φυσική κατάσταση και η μέτρια του απόδοση κάνουν τον Σιμεόνε να είναι διατεθειμένος να ακούσει προτάσεις για την μεταγραφή του Ισπανού.

Έτσι, ψηλά στην λίστα του τεχνικού των Ροχιμπλάνκος βρίσκεται ο Μάουρο Ικάρντι μαζί με τον επιθετικό της Νάπολι Λορέντζο Ινσίνιε, ώστε να καλυφθεί το κενό που θα υπάρξει στο ρόστερ.

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες

Eurovision 2024: Tι ρούχο ετοιμάζει ο Κουδουνάρης για τη Silia Kapsis on stage; Το video στο Tik Tok



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top