ΚΟΙΝΩΝΙΑ

UEFA: Η Αστυνομία διερευνά τους κόκκινους φακέλους

UEFA: Η Αστυνομία διερευνά τους κόκκινους φακέλους

Σε σχέση με την απόφαση της ΚΟΠ να διακόψει το πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας λόγω των φακέλων που παραλήφθηκαν από την UEFA για αγώνες με έντονη στοιχηματική δράση, ο κ. Αγγελίδης είπε πως τις τελευταίες μέρες δεν έχουν έρθει οποιοιδήποτε φάκελοι, αλλά αυτό έγινε σταδιακά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η Αστυνομία, όπως είπε, παρέλαβε φακέλους για 4 ποδοσφαιρικούς αγώνες ομάδων της Β΄ Κατηγορίας. Οι τρεις αφορούσαν αγώνες για το Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας και ο 4ος για αγώνα Κυπέλλου στον οποίο συμμετείχαν και πάλι ομάδες της ίδιας κατηγορίας.
 
Η υπόθεση αφορά υπόνοια ύποπτης στοιχηματικής δραστηριότητας χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ως προς τις μαρτυρίες και γι αυτό το ΤΑΕ Αρχηγείου έχει προχωρήσει στη λήψη καταθέσεων, αξιολογεί όλα τα δεδομένα, έχουν ετοιμαστεί αιτήματα δικαστικής συνδρομής τα οποία αναμένεται να σταλούν σε ευρωπαϊκές και τρίτες χώρες με συγκεκριμένα ερωτήματα.
 
Στη βάση αυτών που αναζητά η Αστυνομία, σημείωσε ο κ. Αγγελίδης, τα αποτελέσματα αυτών των αιτημάτων δικαστικής συνδρομής θεωρούνται ουσιαστικής σημασίας για τις έρευνες σε σχέση με τις μαρτυρίες που αναζητούνται. Όπως είπε, για κάποια τέτοιου είδους αιτήματα σε παλαιότερες υποθέσεις, δεν είχαν δοθεί απαντήσεις.

(ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/..)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top