ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφοδος Αστυνομίας – Εντόπισαν 32 άτομα και χιλιάδες ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφοδος Αστυνομίας – Εντόπισαν 32 άτομα και χιλιάδες ευρώ

 Η συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, το βράδυ της Τετάρτης (10/04), σε υποστατικό στη Λεμεσό φαίνεται να μην τους βγήκε σε καλό σε 32 πρόσωπα, εφόσον κατηγορήθηκαν όλοι αφού πιάστηκαν να χαρτοπαίζουν παράνομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από συντονισμένη επιχείρηση από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, γύρω στις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε υποστατικό όπου εντός του εντοπίστηκαν 32 άτομα να επιδίδονται σε παράνομο χαρτοπαίγνιο - πόκερ. 

Από τον έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκε το ποσό των 4625 ευρώ, 2760 φίσιες και 156 τραπουλόχαρτα.

Τα 32 πρόσωπα κατηγορήθηκαν όλοι γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας σε συνεργασία με τον Ουλαμό Πρόληψης Εγκλημάτων συνεχίζουν τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Την ενόχλησή της Άγκυρας για τη συμφωνία που υπέγραψε η Κύπρος με τον Λίβανο για την οριοθέτηση ΑΟΖ μετέφερε με ανακοίνωσή του το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE