ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφοδος Αστυνομίας – Εντόπισαν 32 άτομα και χιλιάδες ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφοδος Αστυνομίας – Εντόπισαν 32 άτομα και χιλιάδες ευρώ

 Η συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, το βράδυ της Τετάρτης (10/04), σε υποστατικό στη Λεμεσό φαίνεται να μην τους βγήκε σε καλό σε 32 πρόσωπα, εφόσον κατηγορήθηκαν όλοι αφού πιάστηκαν να χαρτοπαίζουν παράνομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από συντονισμένη επιχείρηση από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, γύρω στις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε υποστατικό όπου εντός του εντοπίστηκαν 32 άτομα να επιδίδονται σε παράνομο χαρτοπαίγνιο - πόκερ. 

Από τον έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκε το ποσό των 4625 ευρώ, 2760 φίσιες και 156 τραπουλόχαρτα.

Τα 32 πρόσωπα κατηγορήθηκαν όλοι γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας σε συνεργασία με τον Ουλαμό Πρόληψης Εγκλημάτων συνεχίζουν τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE