Στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης οδηγήθηκε το 27χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείτε σε κύριο δρόμο χωρίς να υπολογίζει κανέναν το μεσημέρι της Πέμπτης (11/04)."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

ΚΥΠΡΟΣ: Η ασυνειδησία πληρώνεται - 27χρονος έκανε τον δρόμο δικό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

12.04.2019
09:22
Κοινωνία

Στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης οδηγήθηκε το 27χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείτε σε κύριο δρόμο χωρίς να υπολογίζει κανέναν το μεσημέρι της Πέμπτης (11/04).

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το ThemaOnline, ο 27χρονος φόρτωσε το διπλοκάμπινο του με βαρύ φορτίο, σε όγκο μεγαλύτερο από το ίδιο το όχημα.  

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας όταν εντοπίστηκε αγνόησε το σήμα από μέλη της Αστυνομίας για να σταματήσει.  

Ο 27χρονος συνελήφθη και βρίσκεται αντιμέτωπος με δέκα αδικήματα, που αφορούν (1) οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας, (2) χωρίς άδεια κυκλοφορίας, (3) χωρίς ΜΟΤ, (4) με ληγμένο ΜΑΟ, (5) χωρίς να συνοδεύεται από αδειούχο πρόσωπο. Ακόμη (6) μετέφερε επιβάτη πέραν του επόπτη, (7) χωρίς πινακίδες μαθητευόμενου, (8) οδήγηση ακινητοποιημένου οχήματος, (9) παράλειψη να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού και (10) μεταφορά επικίνδυνου φορτίου.  

Υπενθυμίζουμε ότι ο υπεύθυνος Τροχαίας Λάρνακας, Χαρης Χατζηγιασεμή, σε τοποθετήσεις του στο ThemaOnline για το συμβάν μας ανέφερε ότι 'παρά τα επίσημα στατιστικά που φανερώνουν έλλειψη κατάλληλης οδηγικής παιδείας, αλλά και τις συνεχείς προσπάθειες της Αστυνομίας για αντιμετώπιση των αρνητικών φαινομένων στους δρόμους μας, κάποιοι οδηγοί παραμένουν ασυνείδητοι'.