ΚΥΠΡΟΣ

Το πρόβλημα στον άσο

Το πρόβλημα στον άσο

Εκεί που στο ΑΠΟΕΛ υπήρχε πληρότητα και για τη θέση του τερματοφύλακα, ήρθε ο τραυματισμός των Πάρντο και Χιώτη στον αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση και δημιουργούνται αμφιβολίες για το ποιος θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια.

Ο Πάρντο έμεινε εκτός, ο Χιώτης έχει πρόβλημα όμως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ αν χρειαστεί είναι έτοιμος να δώσει λύση ο Τάσος Κίσσας. Παρά το πρόβλημα που έχει ο Χιώτης, όλα δείχνουν ότι θα καταφέρει να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας θα σφίξει τα δόντια για να αγωνιστεί και να δώσει τη λύση στο κενό που προκύπτει με την απουσία του Πάρντο.

Θα γίνουν και άλλες αλλαγές. Θα επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Ντε Βινσέντι και Τζιμπούρ και υπάρχει το ενδεχόμενο ο Τόρστεν Φινκ να αλλάξει πλάνο και τακτική και να παρατάξει την ομάδα του με δύο επιθετικούς.

Κώστας Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top