Ο Κάλβο είναι σίγουρος

Ο Κάλβο είναι σίγουρος

Πλατιά χαμόγελα υπάρχουν στην Ανόρθωση από τα καλά νέα που έφεραν οι τελευταίες προπονήσεις, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τραυματισμούς.

Η συμπερίληψη στην αποστολή των Κάλβο, Μαρκή και Αβραάμ, αυξάνει τις επιλογές του Αντρέ Πάους για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και δίνει στην ομάδα καλύτερη προοπτική από τους προηγούμενους αγώνες.

Όπως φαίνεται θα είναι σίγουρα στην ενδεκάδα ο Τόνι Κάλβο ο οποίος βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας από τους άλλους δύο ποδοσφαιριστές. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα να βρεθούν στην ενδεκάδα οι Αβραάμ και Μακρής όμως έχουν λιγότερες πιθανότητες. Μάλλον θα μείνουν στον πάγκο και αν χρειαστεί θα περάσουν σαν αλλαγή στον αγώνα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE