Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έτυχε την Κυριακή 14/04 επίσημης υποδοχής στο Παλάτι, στο Αμμάν, από τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄.

Κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Παλάτι, στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές.

Έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου της Κύπρου και στη συνέχεια ο Βασιλιάς καλωσόρισε τον Πρόεδρο.

Ακολούθησε κατ΄ ιδίαν συνάντηση τους κατά την οποίαν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τον Βασιλιά για τις συνεχιζόμενες προσπάθειες του για εξεύρεση επίλυσης του Κυπριακού και για τη νέα πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ μέσω της ειδικής του απεσταλμένης κας Τζέιν Χολ Λουτ για συνομολόγηση όρων αναφοράς, με στόχο την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE