ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το νέο Johnson’s® είναι εδώ!

Το νέο Johnson’s® είναι εδώ!

Το Johnson’s® βελτίωσε όλη τη βρεφική σειρά, βοηθώντας τους γονείς να προσφέρουν την πιο απαλή φροντίδα στα μωρά τους, με προϊόντα που δεν περιέχουν parabens, χρωστικές*, θειικές και φθαλικές ενώσεις, είναι υποαλλεργικά** και περιέχουν συστατικά 90% φυσικής προέλευσης***.

 

Το Johnson’s® με βελτιωμένες συνθέσεις, νέες συσκευασίες και με σύμμαχο την επιστήμη, έχει ως αποστολή να προσφέρει τα πιο απαλά και ποιοτικά βρεφικά προϊόντα στον κόσμο, καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων γονιών και εξασφαλίζοντας την καλύτερη περιποίηση για τα μωρά τους.
Το Johnson’s® αντιλαμβάνεται πλήρως τα διαφορετικά «θέλω», τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σύγχρονων γονιών από τα προϊόντα που χρησιμοποιούν για τα μωρά τους. Γι’ αυτό συζήτησε μαζί τους και έκανε μία τεράστια επένδυση σε έρευνα τα τελευταία χρόνια, ώστε να τους προσφέρει ακριβώς τα προϊόντα που θέλουν, που θα μπορούν να εμπιστευθούν και να νιώθουν σιγουριά χρησιμοποιώντας τα. Έτσι λοιπόν, πάνω από 400 συστατικά εξετάστηκαν και απορρίφθηκαν πριν καταλήξει στα νέα, βελτιωμένα προϊόντα που προσφέρει σήμερα στους γονείς. Προϊόντα που προσφέρουν την απαλότητα και την αποτελεσματικότητα που χρειάζεται η βρεφική επιδερμίδα, χωρίς όμως τα χημικά συστατικά που δεν θέλουν οι μαμάδες.

Τα νέα προϊόντα Johnson’s® έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε ηλικιακής ομάδας:

 

Προϊόντα για νεογέννητα: Με ήρωα τη νέα σειρά CottonTouch™, είναι σχεδιασμένα για την ευαίσθητη επιδερμίδα των νεογέννητων και ενισχύουν το δέσιμο μεταξύ γονιού και παιδιού και να προσφέρουν το αίσθημα της
ασφάλειας και της θαλπωρής. Τα προϊόντα της σειράς CottonTouch™, περιέχουν αγνό βαμβάκι, είναι υποαλλεργικά** και με ισορροπημένο pΗ για την βρεφική επιδερμίδα, προσφέροντάς ένα εξαιρετικά απαλό άγγιγμα.

 

 

 

 


Προϊόντα για μωρά: Ειδικά σχεδιασμένα για τα μωρά που αρχίζουν να μπουσουλάνε και να περπατούν. Η σειρά Bedtime® με το άρωμα Natural Calm™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος μιας ρουτίνας ύπνου, που είναι κλινικά αποδεδειγμένη ότι βοηθά τα μωράκια να κοιμηθούν γρηγορότερα και περισσότερο.

 

Προϊόντα για νήπια/ παιδιά: Για τους μικρούς μας εξερευνητές, η νέα σειρά Strength drops® έχει σχεδιαστεί με διασκεδαστική συσκευασία και συστατικά που ενδυναμώνουν τα μαλλιά και κάνουν το μπάνιο πιο εύκολο για τους γονείς.

 

 

 

 

 

 


Προϊόντα για όλη την οικογένεια: Με άρωμα που θυμόμαστε από την παιδική μας ηλικία, το Gold shampoo, έχει επίσης ανανεωθεί, αφαιρώντας τις χρωστικές και τα υπόλοιπα χημικά συστατικά που δεν χρειάζονται τα μαλλιά μας. Διατηρώντας, όμως, φυσικά το χαρακτηριστικό του άρωμα και την αποτελεσματικότητά του.

 

* Εξαιρούνται τα σαπούνια σε μπάρα
** Με συνθέσεις που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργιών
*** Με βάση τον ορισμό και τα κριτήρια του Διεθνούς Οργανισμού ISO για τα φυσικά και οργανικά συστατικά των καλλυντικών και τα προϊόντα. Σύμφωνα με το πρότυπο ISO 16128, ο όρος "φυσικής προέλευσης" αναφέρεται σε συστατικά που προέρχονται πάνω από 50% από φυσικές πηγές, όπως φυτά ή ορυκτά, και λαμβάνονται μέσω καθορισμένων χημικών ή / και βιολογικών διεργασιών και διαλυτών

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top