ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν τελειώνει ο φετινός... χειμώνας - Αναμένονται καταιγίδες και χαλάζι

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν τελειώνει ο φετινός... χειμώνας - Αναμένονται καταιγίδες και χαλάζι

Ασταθής αέρια μάζα εξακολουθεί να επηρεάζει την περιοχή.

Την Πέμπτη (18/4) το απόγευμα ο καιρός θα είναι τοπικά συννεφιασμένος ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες με χαλάζι, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και πολύ τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ αλλά στα βορειοδυτικά παράλια θα είναι βορειοανατολικοί 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά παράλια μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά τόπους μερικώς συννεφιασμένος χωρίς να αποκλείονται μεμονωμένες βροχοπτώσεις, κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 12 βαθμούς στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (19/4) το πρωί ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος με μέσες και ψηλές νεφώσεις. Προοδευτικά οι νεφώσεις θα χαμηλώσουν και θα πυκνώσουν για να φέρουν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ αλλά σύντομα θα καταστούν γενικά νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νοτιοδυτικά και δυτικά παράλια παροδικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (20/4) και την Κυριακή (21/4) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με τοπικές νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν για να φέρουν τοπικές βροχές ή καταιγίδα με χαλάζι.

Τη Δευτέρα (22/4) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι ενδέχεται να σημειωθεί τοπική καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει σε λίγο χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top