ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ– ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Η κατάσταση του 22χρονου τραυματία- Στα «τυφλά» οι έρευνες της Αστυνομίας

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ– ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Η κατάσταση του 22χρονου τραυματία- Στα «τυφλά» οι έρευνες της Αστυνομίας

Με τραύμα τo οποίo όπως φαίνεται προκλήθηκε από μαχαίρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην Πόλη Χρυσοχούς, 22χρονος από την Αίγυπτο γύρω στις 20:00 της Παρασκευής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι το τραύμα που φέρει ο νεαρός, δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως να εμπνέει ανησυχία για τη ζωή του.

Πάντως, μέχρι και τις 21:30 της Παρασκευής (19/4), ο νεαρός δεν ήταν σε θέση να αναφέρει οτιδήποτε στις Αρχές και έτσι, προς το παρόν τουλάχιστον, φαίνεται ότι η Αστυνομία κινείται στα «τυφλά».

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, γύρω στις 20:00 λήφθηκε πληροφορία από την Αστυνομία η οποία έκανε λόγο για μαχαιρώματα στην Πόλη Χρυσοχούς. Άμεσα έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας στο σημείο προκειμένου να διερευνήσουν το περιστατικό.

Χρίστος Ζήνωνος

 *Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE