ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηματικό για Κέρκεζ που αδίκως… «στοχοποιήθηκε»

Ερωτηματικό για Κέρκεζ που αδίκως… «στοχοποιήθηκε»

Έχει… «κατηγορηθεί» για αντί-ποδόσφαιρο στον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα η ΑΕΛ, ενώ έριξε και τη «σπόντα» του στη συνέντευξη Τύπου ο Σωφρόνης Αυγουστή, στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι.

Παρουσιάζει λοιπόν, μεγάλο ενδιαφέρον η τακτική προσέγγιση που θα κάνει ο Ντούσαν Κέρκεζ στο αυριανό (21/04, 17:00) νέο ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, μιας και πλέον η ομάδα του δεν έχει να διαχειριστεί κάποιο σκορ, ενώ δεν έχει το παραμικρό άγχος και πίεση, αφού είτε 3η τερματίσει η ΑΕΛ είτε 4η, έχει εξασφαλίσει 100% την έξοδο της στην Ευρώπη.

Πάντως, αδίκως «στοχοποιήθηκε» από κάποιους ο Βόσνιος τεχνικός, αφού σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια όπως ήταν ο ημιτελικός κυπέλλου, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και έχοντας να αντιμετωπίσει μία καλύτερη ομάδα παρά τις σημαντικές απουσίες της, ο προπονητής της ΑΕΛ επέλεξε την τακτική που θα του έδινε τις περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση στον τελικό, έχοντας θυμίζουμε ως «μαξιλάρι ασφαλείας» τη νίκη με 1-2 στον πρώτο ημιτελικό.

Ας μη ξεχνάμε ότι στα δύο από τα τρία φετινά Λεμεσιανά ντέρμπι πρωταθλήματος που ο Βόσνιος τεχνικός κατέβασε μία… ανορθόδοξη ενδεκάδα με αρκετά ρίσκα ακόμα και στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, η ΑΕΛ δέχθηκε δύο… «ξεγυρισμένες» τριάρες από τον Απόλλωνα και μπορούσε να χάσει και με μεγαλύτερο σκορ.

Και στο κάτω-κάτω, όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες, μεγάλες και μικρές κατά καιρούς, φέτος ή στο παρελθόν, έπαιξαν το λεγόμενο «αντί-ποδόσφαιρο» (άλλες σε μεγαλύτερο και άλλες σε μικρότερο βαθμό) όταν χρειάστηκε να υπεραπιστούν ένα αποτέλεσμα, ειδικά όταν ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από αυτούς. Παραδείγματα άπειρα, για όσους δεν έχουν μνήμη… χρυσόψαρου.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top