ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι και εάν έχει στην… τσέπη την Ευρώπη, έχει κίνητρο ενόψει της νέας μάχης με τον Απόλλωνα

Τι και εάν έχει στην… τσέπη την Ευρώπη, έχει κίνητρο ενόψει της νέας μάχης με τον Απόλλωνα

Με τον… αέρα της πρόκρισης στον τελικό κυπέλλου, απέναντι στον σημερινό της αντίπαλο, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενη στο Τσίρειο Στάδιο, τον συμπολίτη Απόλλωνα, η ώρα 17:00, για την 7η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η ΑΕΛ έχει ως στόχο από εδώ και πέρα την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμη 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, θα τα δώσει όλα για όλα, να έχει ιδανικό φινάλε στον μαραθώνιο, ούτως ώστε να πάει με τις καλύτερες προοπτικές και ψυχολογία στο ραντεβού της 22ας Μαϊου απέναντι στον επίδοξο πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.

Έτσι, τόσο στο σημερινό παιχνίδι, όσο και σε αυτά που απομένουν για το πρωτάθλημα, ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, θα περιμένει από τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει να… βγάλουν όλο το είναι τους στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να δείξουν ίχνη αδιαφορίας, εφησυχασμού και χαλάρωσης, παρά του ότι εκπληρώθηκε ο πρώτιστος στόχος εξόδου στην Ευρώπη.

Για τη σημερινή αναμέτρηση η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους με κάρτες Γκοντάλ (αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΚ), Αντάμοβιτς (έφτασε τις 3 κίτρινες κάρτες στη β΄ φάση).

Έχοντας ως δεδομένο και το πως παρατάχθηκε η ΑΕΛ στο παιχνίδι μεσοβδόμαδα, στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα, ο Βόσνιος κόουτς θα προχωρήσει λογικά σε μερικές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα των γαλαζοκιτρίνων.

Βοζίνια ή Πρόσεκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΛ.  Λαφράνς, Αντρέ Τεϊσέιρα και Τζούνιορ η τριάδα στην άμυνα.  Αντόνια και Γουίλερ οι δύο παίκτες που θα καλύπτουν τις πτέρυγες.  Ιρένε,  Γκαθτανάγια και Αγκάβονιτς στον χώρο του κέντρου, με Σρανζ και Μυτίδη επιθετικό δίσυμο.

Οι Σίλβα, Νιλς Τεϊσέιρα, Ντα Σίλβα, Αβραάμ, Μακρής, Χουράδο, διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ, χωρίς να αποκλείεται είτε στην ενδεκάδα είτε μετά ως αλλαγή να χρησιμοποιηθούν νεαροί Κύπριοι παίκτες των γαλαζοκιτρίνων.

Από τη στιγμή που η ΑΕΛ ήδη εξασφάλισε συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς και το ότι είναι στον τελικό κυπέλλου, ο κόσμος θα… «κουμπωθεί» ακόμη περισσότερο για να δηλώσει τουλάχιστον παρών στο ραντεβού με τον ΑΠΟΕΛ στις 22 Μαϊου.  Εκεί, όπου θα έχει την ευκαιρία για να πανηγυρίσει ένα τρόπαιο μετά από 7 χρόνια (κατάκτηση πρωταθλήματος 2012), αλλά και του κυπέλλου μετά από 30 χρόνια (1989 κέρδισε 3-2 τον Άρη στον τελικό).  Έτσι, δεν αναμένεται αρκετός κόσμος σήμερα στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top