ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχόλιο ημιχρόνου: Αδικεί την ΕΝΠ το αποτέλεσμα!

Σχόλιο ημιχρόνου: Αδικεί την ΕΝΠ το αποτέλεσμα!

ΕΝΠ και Ανόρθωση πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1, ωστόσο το σκορ ημιχρόνου αδικεί τους γηπεδούχους που ήταν καλύτεροι, όμως βρήκαν μπροστά τους ένα καταπληκτικό (μέχρι στιγμής) Δημητρίου.

Ορεξάτα μπήκαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι και είχαμε πολλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Η πρώτη φάση στο ματς ήρθε μόλις στο 6′ όταν ο Ράγιος γύρισε στον Στεφανέλι με τον Αργεντινό, να κάνει το πλασέ όμως ο Κλέιμαν μάζεψε.

Στο 10λεπτο η ομάδα του Κάριτ Φελκ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Ριέρα έδωσε στον Ουντόζι με τον δεύτερο  να κάνει το πλασέ όμως ο Δημητρίου μάζεψε. Στη συνέχεια έγινε λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων ο Ριέρα το εκμεταλλεύτηκε, πλάσαρε από κοντά τον Κύπριο κήπερ όμως και πάλι έδιωξε με τα πόδια.

Ένα λεπτό αργότερα, η Ανόρθωση βγήκε στην επίθεση, έδιωξε λανθασμένα ο Αγγελή, ο Ντούρις το εκμεταλλεύτηκε έβγαλε τη σέντρα για τον Ράγιος, με τον Ισπανό στο 11′ να ανοίγει το σκορ με αριστερό πλασέ και να γράφει το 1-0.

Στο 26′ ο Μηνάς Αντωνίου προσπάθησε να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ωστόσο ξανά ο Δημητρίου δήλωσε «παρών», όπως και στο 39′ με τον Ουντόζι να μην προλαβαίνει την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης βγήκε και μάζεψε.

Η… λύτρωση για την ΕΝΠ ήρθε στο 45+1′ με τον Πίττα να κάνει το σουτ έπειτα από λάθος του Κοφί με την μπάλα να περνά κάτω από το σώμα του Δημητρίου για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να διαμορφώσει το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top