Νοκ-άουτ για ακόμη ΔΥΟ ματς βασικός παίκτης των «βυσσινί»!

Νοκ-άουτ για ακόμη ΔΥΟ ματς βασικός παίκτης των «βυσσινί»!

 O Aθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε τις ποινές που είχε να εξετάσει.

Μεταξύ άλλων στις καταγγελίες υπήρξε και αυτή του Χοβνάνες Αμπαρτζουμιάν, ποδοσφαιριστή της ΕΝΠ, που δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τη Δόξα. Ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης του επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών και έτσι ο Αρμένιος θα εκτίσει 4 αγωνιστικές (δύο από την απευθείας αποβολή και δύο από την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή).

Ο δεξιός ακραίος αμυντικός της ομάδας του Παραλιμνίου, «πλήρωσε» τις δύο κόντρα σε ΑΠΟΕΛ (κύπελλο­) και Ανόρθωση. Έτσι του μένουν ακόμα δύο που θα απουσιάσει κόντρα σε Ερμή και Πάφο και θα είναι διαθέσιμος στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Αλκή!

Θυμηθείτε την απόφαση:

Καταγγελία του Διαιτητή Γεώργιου Νικολάου  κατά του HAMBARDZUMYAN, HOVHANNES  Ποδοσφαιριστή της ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου που αποβλήθηκε γιατί κτύπησε βίαια αντίπαλο ποδοσφαιριστή στον αγώνα  Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση Β’ Όμιλος  περιόδου  2018 – 2019 ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου/13.04.2019 (6η Αγωνιστική).

 

Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE