Μεγάλη ΜΑΧΗ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας και στη… μέση Απόλλων και ΑΕΚ!

Μεγάλη ΜΑΧΗ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας και στη… μέση Απόλλων και ΑΕΚ!

Στην τελευταία αγωνιστική (4 Μαϊου) θα ξεκαθαρίσουν οι εκκρεμότητες του Πρωταθλήματος Νέων U19 Α’ Κατηγορίας.

Μια αγωνιστική πριν από το τέλος το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 61 βαθμούς και ακολουθεί η Ομόνοια Λευκωσίας με 58 βαθμούς.

Στο φινάλε το ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα (οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Νέων) και η Ομόνοια θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ Λάρνακας.

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
http://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/7969885

Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο, είχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ…4-1
ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια…4-3

Μεγάλο ενδιαφέρον παρατηρείται και στην κάτω ζώνη όπου διαβαθμίζονται τρεις ομάδες. Το ουραγό ΘΟΪ Λακατάμιας (13 βαθμοί) διαβαθμίστηκε και οι άλλες δύο θέσεις θα ξεκαθαρίσουν στο φινάλε.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

Απόλλων – ΑΠΟΕΛ
Ομόνοια – ΑΕΚ
ΕΝ Παραλιμνίου – Άρης
ΑΕΛ – Ανόρθωση
Εθνικός Άχνας – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών
Νέα Σαλαμίνα – ΘΟΪ Λακατάμιας
Ολυμπιακός – Πάφος FC

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE