ΣΟΚ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Υπέστη έμφραγμα ο Ίκερ Κασίγιας

ΣΟΚ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Υπέστη έμφραγμα ο Ίκερ Κασίγιας

Ο Ικερ Κασίγιας διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου. Εκτός κινδύνου ο Ισπανός γκολκίπερ.

Σοκ, ο Ικέρ Κασίγιας υπέστη έμφραγμα και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αν και τα μηνύματα μόνο ευχάριστα είναι.

Ο Ισπανός κίπερ δεν αισθάνθηκε καλά μετά την πρωινή προπόνηση εισήχθη άμεσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Οπόρτο, όπου οι ιατροί διέγνωσαν έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Μάλιστα, έγινε καρδιακός καθετηριασμός και ο παίκτης είναι σε καλή κατάσταση.

Ο 38χρονος τερματοφύλακας ξέφυγε τον κίνδυνο, αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες, με τους Ιβηρες να τονίζουν πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά από αυτή τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Θυμίζουμε πως πριν 30 ημέρες ανανέωσε το συμβόλαιο του στην Πόρτο μέχρι το 2021.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σαφής στήριξη Χριστοδουλίδη στην ιστορική θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου – Η ανάρτηση του ΠτΔ εν μέσω αντιδράσεων

Σαφής στήριξη Χριστοδουλίδη στην ιστορική θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου – Η ανάρτηση του ΠτΔ εν μέσω αντιδράσεων

Με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κάνει το δικό του σχόλιο με αφορμή την συζήτηση που ξέσπασε με φόντο την θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE