ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Κυριάκου: «Δώστε ευκαιρία στο διαφορετικό»

Κυριάκος Κυριάκου: «Δώστε ευκαιρία στο διαφορετικό»

Ήρθε η ώρα να διαλέξετε κάτι το οποίο είναι μεν πολιτικό αλλά κάνει κοινωνικό έργο, δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος για τα Ζώα, Κυριάκος Κυριάκου, με την ευκαιρία της επίσημης υποβολής των υποψηφιοτήτων του κόμματος για τις Ευρωεκλογές.

Οι υποψήφιοι του Κόμμα για τα Ζώα είναι: Άντζελα Αγαθαγγέλου, Αβραάμ Θεμιστοκλέους, Κυριάκος Κυριάκου, Μισιέλ Μετζίδη και Νεόφυτος Νεοφύτου.

Όπως είπε, οι θεμελιώδεις αρχές όλων των πολιτικών κομμάτων στην Ευρώπη είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων όλων των ειδών, τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα ζώα, και τη φύση γενικότερα.

Δυστυχώς, είπε, ο άνθρωπος είναι το μοναδικό ον στον πλανήτη που καταστρέφει τον δικό το βιότοπο αλλά και των άλλων ζωντανών οργανισμών. Η ανθρωπότητα, είπε, αποτελεί το 0,01% που επικεντρώνεται τόσο πολύ στον εαυτό της, που σχεδόν όλα τα πολιτικά κόμματα έχουν βραχυπρόθεσμα ανθρώπινα συμφέροντα ως αφετηρία καθορισμού των πολιτικών τους. Τα ζώα, η φύση και το περιβάλλον μπαίνουν στο πρόγραμμά τους μόνο όταν ικανοποιηθούν όλες οι βραχυπρόθεσμες ανθρώπινες επιθυμίες, και δυστυχώς σπάνια συμβαίνει αυτό.

Ήρθε πλέον η ώρα για μια δραστική αλλαγή, ο πλανήτης στέλνει SOS, είπε ο κ. Κυριάκου και ανέφερε ότι οι προτεραιότητες του κόμματος σε εθνικό επίπεδο είναι ο άμεσος εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας που αφορά την ευημερία και προστασία των ζώων και μηχανισμοί για τον αποτελεσματικό τρόπο της εφαρμογής αυτών των νομοθεσιών.

Ζητούν επίσης την  άμεση προώθηση των νομοσχεδίων που εκκρεμούν στη Νομική Υπηρεσία εδώ και αρκετό καιρό όπως είναι το νομοσχέδιο που αφορά τα pet shops, το νομοσχέδιο που αφορά τις κλινικές, τους ζωολογικούς κήπους.

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου και οι εν δυνάμει 5 υποψήφιοι του (όσα και τα 5 χρόνια ζωής του κόμματος ) «σας καλούν να δώσετε μια μοναδική ευκαιρία στο ένα και μοναδικό κόμμα που συνδυάζει και τον άνθρωπο και τα ζώα και την φύση. Δώστε μια ευκαιρία διαλέγοντας το διαφορετικό, το μικρό που είναι όμορφο και ξεχωριστό», είπε.

Πριν από την δήλωσή του, ο κ. Κυριάκου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του κόμματός του στους συγγενείς των θυμάτων του κατ΄ομολογίαν δολοφόνου.

Συνεχάρη επίσης τους δημοσιογράφους για την σημερινή παγκόσμια ημέρα για την ελευθερία του Τύπου και του Λόγου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top