ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν απάντησε ούτε ο Προδρόμου για το μέλλον του Αρχηγού της Αστυνομίας

Δεν απάντησε ούτε ο Προδρόμου για το μέλλον του Αρχηγού της Αστυνομίας

Για τις αποφάσεις του σχετικά με το μέλλον του Αρχηγού της Αστυνομίας, θα ενημερώσει μέσω ανακοίνωσης του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, εξερχόμενος από το Προεδρικό γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (3/5) μετά την συνάντηση του Προέδρου με τον Ύπατο Αρμοστή και τους πρόξενους χωρών εκτός ΕΕ υπήκοοι των οποίων εργοδοτούνται ως οικιακοί βοηθοί στην Κύπρο, ρωτήθηκε αν τελικά ο Πρόεδρος έπαυσε τον Αρχηγό της Αστυνομίας από τα καθήκοντά του, χωρίς να δώσει συγκεκριμένη απάντηση, αρκέστηκε μόνο να πει ότι για τις αποφάσεις του θα ενημερώσει με ανακοίνωση εντός της ημέρας.

Ο κ. Προδρόμου, ρωτήθηκε επίμονα από τους δημοσιογράφους για την παύση του κ. Χρυσοστόμου αλλά και για τον αντικαταστάτη του, ακόμα, ωστόσο δεν έδωσε καμία απάντηση, πέραν από το ότι οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας από τον Πρόεδρο.

Θυμίζουμε ότι το πρωί της Παρασκευής (3/5) ο Αρχηγός της Αστυνομίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό όπου όπως ο ίδιος είπε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους,  προέβη σε πλήρη ενημέρωση του Προέδρου αναφορικά με το ανακριτικό έργο που γίνεται αυτή τη στιγμή και τις διοικητικές έρευνές για τις δολοφονίες γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, τις οποίες φέρεται να ομολόγησε πως διέπραξε 35χρονος ο οποίος τελεί υπό κράτηση.

Ωστόσο, ερωτηθείς αν έχει υποβάλει την παραίτηση του στον Πρόεδρο περιορίστηκε να πει ότι «ο Πρόεδρος θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top