Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ολοκληρώνεται η έρευνα για τον θάνατο του 16χρονου – Στον Γ. Εισαγγελέα ο φάκελος

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ολοκληρώνεται η έρευνα για τον θάνατο του 16χρονου – Στον Γ. Εισαγγελέα ο φάκελος

Στον Γενικό Εισαγγελέα αναμένεται να παραδοθεί ο φάκελος της υπόθεσης, σχετικά με τον θάνατο του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή, ο οποίος «έσβησε» ενώ βρισκόταν σε εφηβικό πάρτι.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» στον φάκελο της υπόθεσης που θα σταλεί από το ΤΑΕ Λάρνακας στον Γ. Εισαγγελέα για περεταίρω οδηγίες, θα περιέχονται οι τοξικολογικές εξετάσεις του 16χρονου, καταθέσεις που λήφθηκαν από όσους βρίσκονταν στον χώρο όπου γινόταν το πάρτι και από πρόσωπα που ήταν στο ευρύτερο σχολικό και φιλικό περιβάλλον του άτυχου νεαρού.

Ανάμεσα στις καταθέσεις είναι και του ιδιοκτήτη της κατοικίας όπου έγινε το πάρτι.

Θυμίζουμε ότι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν ότι ο άτυχος Παναγιώτης, ήταν θύμα μπούλινγκ, ενώ   η Αστυνομία έχει εξασφαλίσει και αξιολογεί οπτικό υλικό και συγκεκριμένα VIDEO που ενδεχομένως να είναι διαφωτιστικό σε ό,τι αφορά την προσπάθεια να διαπιστώσει κατά πόσον υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τον θάνατο του έφηβου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, στο εν λόγω οπτικό υλικό καταγράφονται εικόνες που αφορούν τη στάση συνομηλίκων του Παναγιώτη έναντι του ιδίου.

Επίσης, θυμίζουμε ότι η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου μετά την νενομισμένη νεκροτομή κατέληξε πως ο θάνατος του άτυχου 16χρονου επήλθε συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ολοκληρωθηκε η Στρατιωτική Παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου - Το χειροκρότημα της Μέτσολα - Οσα δήλωσε ο ΠτΔ

Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 21χρονος - Περπατούσε όταν δέχθηκε επίθεση

Τουρκία: Τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα, κοντά στο Κοινοβούλιο - Νεκροί οι δύο δράστες

Νέο σχέδιο φωτοβολταϊκών: Το ποσό της δόσης στους λογαριασμούς μας και ο χρόνος αποπληρωμής – Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας στο «Τ»

Έρχεται αλκοτέστ σε πιλότους και αεροσυνοδούς – Ο έλεγχος και οι ποινές – Πότε θα τεθεί σε εφαρμογή



Χριστοδουλίδης: «Δεν αποστρατευόμαστε από την προσπάθεια της επανένωσης της πατρίδας μας» - Βίντεο

Χριστοδουλίδης: «Δεν αποστρατευόμαστε από την προσπάθεια της επανένωσης της πατρίδας μας» - Βίντεο

Ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε είναι η Κυπριακή Δημοκρατία, 63 χρόνια μετά την ανεξαρτησία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης της 1ης Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top