ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας VIDEO με τον 16χρονο αποβιώσαντα Παναγιώτη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας VIDEO με τον 16χρονο αποβιώσαντα Παναγιώτη

Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν σε ό,τι αφορά την διερεύνηση της Αστυνομίας για τον άδικο χαμό του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή από τους Τρούλλους.

Του Φάνη Μακρίδη

Διασταυρωμένες πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν πως η Αστυνομία έχει εξασφαλίσει και αξιολογεί οπτικό υλικό και συγκεκριμένα VIDEO που ενδεχομένως να είναι διαφωτιστικό σε ό,τι αφορά την προσπάθεια να διαπιστώσει κατά πόσον υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τον θάνατο του έφηβου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, στο εν λόγω οπτικό υλικό καταγράφονται εικόνες που αφορούν τη στάση συνομηλίκων του Παναγιώτη έναντι του ιδίου.

Το ThemaOnline είναι σε θέση να έχει πληροφορίες για το γενικό περιεχόμενο, ωστόσο συνειδητά δεν πρόκειται να καταγράψουμε περισσότερα, λόγω της υφής της υπόθεσης.

Το εν λόγω υλικό αξιολογείται από καταρτισμένα στελέχη της Αστυνομίας.

Στο μεταξύ, η πενταμελής ανακριτική ομάδα που συστάθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας κατόπιν οδηγιών του Αρχηγού Αστυνομίας ήδη άρχισε να διερευνά τις πληροφορίες που θέλουν τον άτυχο μαθητή να δεχόταν συστηματικά εκφοβισμό (bullying) για τον σωματότυπο του.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο, λαμβάνονται καταθέσεις από συνομήλικους συγχωριανούς του άτυχου νέου, από μαθητές της Τεχνικής Σχολής Λάρνακας, όπου φοιτούσε και ο 16χρονος, από την οικογένεια και γενικά από το περιβάλλον του.

Βάσει των δεδομένων, τα όσα αναφέρουν νεαροί που συμμετείχαν στο μοιραίο πάρτι στους Τρούλλους το βράδυ μεταξύ 13-14 Απριλίου –κατά τη διάρκεια του οποίου σημειώθηκε το τραγικό γεγονός-κρίνονται ως πολύ σημαντικά.

Οι ανακριτές δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα γεγονότα που προηγήθηκαν πριν τον θάνατο του Παναγιώτη. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός σε κάποια στιγμή έκανε εμετό, κι εν συνεχεία έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να επέλθει το μοιραίο.

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου μετά την νενομισμένη νεκροτομή κατέληξε πως ο θάνατος του άτυχου 16χρονου επήλθε συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top