«Κλείδωσε» ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας

«Κλείδωσε» ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας

Μετά την παύση του Ζαχαρία Χρυσοστόμου, την Παρασκευή 4/5, φαίνεται πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέληξε στον εκλεκτό που θα αναλάβει τα ηνία της Αστυνομίας.  

Στο πρόσωπο του Κύπρου Μιχαηλίδη, φαίνεται να κατέληξε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, για να αναλάβει καθήκοντα Αρχηγού Αστυνομίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μιχαηλίδης, αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα από την Τρίτη 7/5, όταν θα πραγματοποιηθεί η τελετή για διορισμό του.

Η απόφαση του Προέδρου, έρχεται να επιβεβαιώσει το ένα εκ των σεναρίων που προέκυπταν για την κάλυψη του κενού που άφησε ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, το οποίο μιλούσε για ιεραρχία. Ο κ. Μιχαηλίδης, υπηρετούσε ως Υπαρχηγός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Την έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων Όπλων και Εκρηκτικών (ATF) του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών παρέλαβε η Κυβέρνηση, σε σχέση με τα γεγονότα της πρόσφατης μεγάλης πυρκαγιάς στην Ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE