ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κλείνουν οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δωρεάν coaching σε νέες επιχειρήσεις

Κλείνουν οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για δωρεάν coaching σε νέες επιχειρήσεις

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα Business Clinics της EBRD

H τελευταία προθεσμία για αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Business Clinics που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) λήγει την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019. Νέες επιχειρήσεις – με λιγότερο από δύο χρόνια δραστηριοποίησης – με εφαρμόσιμες ιδέες και επιχειρηματικό πλάνο καλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον για το πρόγραμμα, μέσω του οποίου θα λάβουν δωρεάν μέχρι 32 ώρες προσωπικού coaching από εμπειρογνώμονες είτε από την Κύπρο είτε από το εξωτερικό.

Οι 30 νέες επιχειρήσεις που θα επιλεγούν με βάση τα κριτήρια του προγράμματος, θα λάβουν καθοδήγηση σε θέματα στρατηγικής, marketing, λειτουργικότητας και οικονομικής διαχείρισης, ενώ αναμένεται ότι θα αναβαθμιστούν και θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες επιχειρηματικής συμβουλευτικής και οικονομικής στήριξης που προσφέρει η EBRD.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος που να περιλαμβάνει περιγραφή της επιχειρηματικής τους ιδέας, του υφιστάμενου επιχειρηματικού κύκλου, των πλάνων της επιχείρησης για τα επόμενα τρία χρόνια και των πρωταρχικών αναγκών της επιχείρησης, συνοδευόμενη από τα νομικά πιστοποιητικά της εταιρείας. Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (https://bit.ly/2IBul6P), ενώ για διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την EBRD ASB Cyprus (+357 22 395 500-1, [email protected]).

Το Business Clinics Programme προσφέρεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Μικρές Επιχειρήσεις» (Advice for Small Businesses - ASB), που υλοποιείται από την EBRD, εκ μέρους του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ενέργειας, και βοηθά μικρομεσαίες κυπριακές επιχειρήσεις να ενδυναμωθούν, να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να αναπτυχθούν. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top