ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επαφές με ΑΕΚ Λάρνακας για Ασούμπρε

Επαφές με ΑΕΚ Λάρνακας για Ασούμπρε

Οι συζητήσεις για τη Λαμία της νέας χρονιάς έχουν ήδη ξεκινήσει και ένα από τα πρώτα θέματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, είναι τι θα συμβεί με αυτούς των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.

Από τους συνολικά 28 ποδοσφαιριστές που είχε στο ρόστερ της η ομάδας μας στο τέλος της φετινής περιόδου, μόλις οι 9 θα εξακολουθήσουν και μετά τον Ιούνιο να ανήκουν σε αυτή. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα παραμείνουν στην πόλη μας και τη νέα χρονιά, εφόσον υπάρχει διάθεση από τις δύο πλευρές να υπάρξει συναινετικό «διαζύγιο».

Αυτοί που παραμένουν

Σε θεωρητικό επίπεδο λοιπόν, αν δεν υπάρξει κάποια απρόσμενη λύση συμβολαίου, τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία και του χρόνου θα φοράνει ο Παναγιώτης Κατσίκας, ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο Μαρκ Ασίγκμπα, ο Γιάννης Σκόνδρας, ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης, ο Μάρκο Μπλάζιτς, ο Νίκος Τσούκαλος, ο Τάσος Καραμάνος και ο Λάζαρ Ρόμανιτς.

Τα συμβόλαια που λήγουν

Το μεγάλο «αγκάθι» για τους «κυανόλευκους» είναι τα συμβόλαια που λήγουν. Μιλάμε για 15 ποδοσφαιριστές, με τους οποίους η Λαμία θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ώστε να διαπραγματευτεί νέα συμβόλαια.

Πρόκειται για τους Μπόγια Σαράνοβ, Γιώργο Μπαντή, Ντάνιελ Αντέτζο, Βασίλη Πλιάτσικα, Ανέστη Αναστασιάδη, Χρήστο Καρυπίδη, Ιορδάνη Παπαργυρίου, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Ντάνι Μπεχαράνο, Ελίνι Δημούτσο, Φακούντο Μπερτόγλιο, Χουάν Τομάς, Πίτι, Θάνο Καραγκούνη και Χερόνιμο Μπαράλες.

Με τους περισσότερους από τους από πάνω ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, ενώ σε μερικές περιπτώσεις έχει γίνει και πρόταση ανανέωσης.

Συμφωνία ωστόσο δεν υπάρχει με κανέναν, τη στιγμή που ούτως, ή άλλως μερικοί ποδοσφαιριστές δεν επιθυμούν για τους δικούς τους λόγους να συνεχίσουν.

Αυτοί που δεδομένα φεύγουν

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Οι δανεικοί Νίκος Μελίσσας, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και Ζαν Λουκ Ασούμπρε.

Οι δύο πρώτοι επιστρέφουν δεδομένα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όπου και ανήκουν, με τον πρώτο να είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει στην καριέρα του στο Βόλο και τον δεύτερο να συμμετέχει στην προετοιμασία της «Ένωσης», πριν αποφασιστεί αν θα του δοθεί η ευκαιρία.

Όσον αφορά τον Ασούμπρε, υπάρχει διάθεση τόσο από τον ίδιο, όσο και από τη Λαμία και την ΑΕΚ Λάρνακας, όπου και ανήκει, για να βρεθεί η «χρυσή» τομή και ο παίκτης να παραμείνει «κυανόλευκος».

Αυτή τη στιγμή όλες οι πλευρές βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων, χωρίς να υπάρχουν τελικές επαφές ακόμα.

Σημειώνεται πως λίγες ημέρες πριν το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, λύθηκε το συμβόλαιο του Ντένις Επστάιν που επιστρέφει στη Γερμανία.

Πηγή: lamiaole.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top