ΚΥΠΡΟΣ

Η Ανόρθωση για Λαίφη

Η Ανόρθωση για Λαίφη

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση τοποθετείται για το θέμα των απαιτήσεων που έχει Ένωση σαν δικαιώματα εκπαίδευσης του Κωνσταντίνου Λαίφη

Η ανακοίνωση αναφέρει:

« Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί να τοποθετηθεί για συγκεκριμένες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στον Τύπο και αφορούν τον ποδοσφαιριστή μας Κωνσταντίνο Λαΐφη.

Παρόλο που όντως υπάρχει απαίτηση για δικαιώματα εκπαίδευσης του ποδοσφαιριστή, δεν μας εμπνέει καμιά απολύτως ανησυχία. Η απαίτηση αναμενόταν από το Νοέμβριο του 2011, όταν ο ποδοσφαιριστής μετακινήθηκε στην ομάδα μας από τη Νότινχαμ Φόρεστ. Διαβεβαιώνουμε τον κόσμο μας και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι κανένα πρόβλημα δεν θα προκύψει το οποίο να βλάψει την ομάδα ή τον ποδοσφαιριστή οικονομικά ή και αγωνιστικά. Οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι. Είναι όμως άξιον απορίας, πώς, γιατί και από που διέρρευσε το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα σήμερα ενώ η προσφυγή έχει γίνει στην ΚΟΠ εδώ και αρκετές μέρες.

Είναι επίσης αξιοπερίεργο, πώς και γιατί ταυτόχρονα και συμπτωματικά δημοσιεύονται και διάφορες άλλες πληροφορίες για παρακολούθηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή από ομάδες του εξωτερικού, ειδικά σήμερα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top