ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 28χρονος για κλοπή και διάρρηξη κατοικίας

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 28χρονος για κλοπή και διάρρηξη κατοικίας

Συνελήφθη την Παρασκεύη (17/05) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 28χρονος κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη της κατοικίας καταγγέλθηκε την Παρασκευή (17/05) από τον ιδιοκτήτη της. Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία, άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία του ενώ αυτός απουσίαζε απ` αυτήν και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ περίπου.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια, με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.


(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΚ) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE