«Περίπατος» η νίκη του Μάρκεθ στη Γαλλία!

«Περίπατος» η νίκη του Μάρκεθ στη Γαλλία!

Ο Μαρκ Μάρκεθ έφτασε εύκολα στην 3η νίκη της σεζόν και δείχνει πως και αυτή η χρονιά θα είναι ένας άνετος περίπατος που θα τον οδηγήσει στο 6ο του πρωτάθλημα στη μεγάλη κατηγορία.

O Mαρκ Μάρκεθ ήταν ένας ευτυχισμένος άνθρωπος μετά το τέλος του αγώνα στο ΛεΜαν. Νίκησε για 2η συνεχόμενη φορά και έχει πλέον 3 νίκες σε 5 αγώνες και μην ξεχνάμε πως στο Austin έπεσε μόνος του ενώ ήταν πρώτος. Μετά το τέλος του αγώνα έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ήταν ένα καλός αγώνας. Στην αρχή δεν ήθελα να πιέσω πολύ καθώς οι συνθήκες ήταν περίεργες και δεν ήμουν σίγουρος αν το εμπρός μου λάστιχο είχε αρκετά ζεσταθεί ώστε να το πιέσω. Όταν με πέρασε ο Τζακ, είδα πως φόρτιζε το εμπρός του ελαστικό και κρατούσε, άρα τα λάστιχα ήταν στην σωστή πλέον θερμοκρασία. Έκανα έναν γύρο στο 1.32 χαμηλά και είδα πως κρατούσε. Έκανα μερικούς γύρους εκεί και ταχύτερο γύρο και ξέφυγα 2-3 δευτερόλεπτα και ήταν αρκετό, ώστε να μην πιέσω περισσότερο. Στους τελευταίους γύρους έκανα 1.33 πολύ, καθώς ήμουν άνετος και δεν χρειαζόταν να πιέσω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έκανα εγώ την 300στή νίκη της Honda στην μεγάλη κατηγορία. Αν έχουμε λύσει το πρόβλημα με το «φρένο» του κινητήρα,τότε δεν θα έχουμε άλλα πρόβλήματα. Είμαι άνετος. Πάω στην Ιταλία με άνεση πως δεν χρειάζεται να κερδίσω ούτε να πάρω ρίσκα.»

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE