Η Coca-cola και η Αθηνά Λοϊζίδου, σε ένα ξεχωριστό live cooking Show

Η Coca-cola και η Αθηνά Λοϊζίδου, σε ένα ξεχωριστό live cooking Show


Ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο live cooking show, πραγματοποίησε η Coca Cola με τη γνωστή κύπρια μαγείρισσα Αθηνά Λοϊζίδου, το Σάββατο 18/05/19, στην Υπεραγορά Σκλαβενίτη στη Λάρνακα.

Στο δίωρο που διήρκεσε η παρουσίαση των γευστικών συνταγών, οι πελάτες της υπεραγοράς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προετοιμασία και την εκτέλεση ενός πλήρους αλλά και μοναδικού γεύματος, αλλά ταυτόχρονα να μιλήσουν με την Αθηνά Λοϊζίδου, να πάρουν σημαντικά τιπς αλλά και απαντήσεις για όλες τους τις απορίες, σχετικά με το μαγείρεμα.

Το εύγεστο μενού της αγαπημένης μαγείρισσας περιλάμβανε «Περουβιανό κοτόπουλο Coca-Cola», με πικάντικο πράσινο σως και σαλάτα με Κινόα, Φρούτα και Αβοκάντο. Ένας πραγματικά απολαυστικός συνδυασμός για ένα μοναδικό οικογενειακό γεύμα, ή για μια ειδική ξεχωριστή βραδιά με φίλους. Μια συνταγή εγγυημένα απολαυστική, η οποία επίσης δόθηκε σε όλους όσους την ζήτησαν!

Όσοι παρεβρέθηκαν στο Cooking Event είχαν παράλληλα την ευκαιρία να απολαύσουν και να δροσιστούν με Coca-Cola. Αφού όπως όλοι ξέρουμε, κάθε γεύμα γίνεται πιο ξεχωριστό, όταν συνοδεύεται με Coca-Cola!

Στη διάρκεια του Cooking Event η Coca-Cola είχε σε εξέλιξη και ένα δελεαστικό διαγωνισμό. Αγοράζοντας οποιαδήποτε συσκευασία της Coca-Cola 330ml, οι πελάτες της υπεραγοράς έμπαιναν σε κλήρωση για ένα τελευταίας τεχνολογίας χρήσιμο blender. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 26 Μάϊου.

Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο πρωινό, από την Coca-Cola και την Αθηνά Λοϊζίδου! Για όλους τους πελάτες της υπεραγοράς Σκλαβενίτη στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE