ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

EΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ: Τιμές διάλυσης στα ΚΨΜ- Ξεπούλημα και δώρα στους στρατιώτες

EΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ: Τιμές διάλυσης στα ΚΨΜ- Ξεπούλημα και δώρα στους στρατιώτες

Σε άλλη εποχή περνούν τα Κέντρα Ψυχαγωγίας Μονάδα (τα γνωστά ΚΨΜ), αφού αλλάζει ο τρόπος διαχείρισής του όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο «Πολίτης», το οποίο υπογράφει ο συνάδελφος Μανώλης Καλαντζής.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, την Τετάρτη 22/5 το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπ. Άμυνας για κατάθεση κανονισμών στη Βουλή με στόχο να απελευθερωθεί στρατιωτικό προσωπικό αλλά και να περιοριστούν φαινόμενα κακοδιαχείρισης.

Με τους νέους κανονισμούς δίνεται η δυνατότητα να καθοριστούν οι τιμές των εμπορευμάτων που έχουν απομείνει στα ΚΨΜ σε κάτω του κόστους αγοράς τους κατόπιν διαταγής του ΓΕΕΦ, καθώς και η δυνατότητα να δοθούν τα υπόλοιπα εμπορεύματα των ΚΨΜ που διαλύονται υπό μορφή δώρου στους στρατιώτες στο πλαίσιο εκδηλώσεων και άλλων δραστηριοτήτων ή ακόμα και σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και σωματεία.

Αναφορικά με το νέο μοντέλο, αυτό προνοεί όλοι οι διαγωνισμοί για προμήθεια ειδών στα ΚΨΜ να διενεργούνται συγκεντρωτικά από το ΓΕΕΦ για όλες τις μονάδες της ΕΦ με σκοπό και στόχο να επιτυγχάνονται καλύτερες τιμές και να πωλούνται φθηνότερα στους εθνοφρουρούς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top