Ξεκαθαρίζει οριστικά για Τραμετσάνι και μετά… «πατάνε γκάζι»!

Ξεκαθαρίζει οριστικά για Τραμετσάνι και μετά… «πατάνε γκάζι»!

Στον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα η περίπτωση του Πάολο Τραμετσάνι και ύστερα θα… «πατήσουν γκάζι» στο κεφάλαιο του προγραμματισμού.

Ως γνωστό, το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων», είναι… αβέβαιο από τις αρχές Μαϊου όπως λέχθηκε από επίσημα χείλη, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ενώ οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του ιστορικού 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Τα στόματα πάντως είναι… ερμητικά κλειστά για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο δεν θα «τραβήξει» πολύ, με τη διοίκηση να είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον Ντομένικο Τέτι, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει να αξιολογεί κάποια ονόματα προπονητών, για να είναι σε ετοιμότητα, στην περίπτωση που αποχωρήσει τελικά ο Τραμετσάνι.

Το όλο ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τα επόμενα 24ωρα…

Στον ΑΠΟΕΛ βέβαια επιθυμούν την παραμονή του στο «τιμόνι», αρκεί να το θέλει και ο ίδιος και να έχει ανάλογη «κάψα» και τη νέα σεζόν, όχι μόνο για το νταμπλ, αλλά και για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE