ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε κομμωτήριο 32χρονου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε κομμωτήριο 32χρονου

Υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/5) στην είσοδο κομμωτηρίου.

Γύρω στις 3.45π.μ. σημειώθηκε έκρηξη σε κομμωτήριο, ιδιοκτησία 32χρονου κατοίκου Λευκωσίας, η οποία προκάλεσε ζημιές στην είσοδο και τη γυάλινη προθήκη του καταστήματος.

Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν επιτόπιες εξετάσεις.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό, υψηλής ισχύος.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE