ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Χωρίς Θεοχάρους ο Νικόλας στο βήμα - Συγχαρητήρια στην ΕΔΕΚ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Χωρίς Θεοχάρους ο Νικόλας στο βήμα - Συγχαρητήρια στην ΕΔΕΚ

Δεν βρέθηκε στο πλάι του Νικόλα Παπαδόπουλου κατά την ομιλία του στα γραφεία του ΔΗΚΟ, η πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής 26/05 ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ανέβηκε στο βήμα για δηλώσεις χωρίς την παρουσία της κυρίας Ελένης Θεοχάρους, η οποία ως γνωστόν συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος για τις ευρωεκλογές.

Κάτι που πολλοί συνδέεουν με τα αποτελέσματα στους σταυρούς προτίμησης, τα οποία έδειχναν (38%) τον Κώστα Μαυρίδη να παίρνει την διεκδικούμενη έδρα.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ΕΔΕΚ για την διατήρηση της θέσης της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, μίλησε για μεγάλη νίκη του κόμματος στις εκλογές, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πολίτες που τους στήριξαν με τη ψήφο τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE