ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημες δηλώσεις: ΠΡΟΤΑΣΗ της Δόξας σε παικταρά της ΑΕΚ!

Επίσημες δηλώσεις: ΠΡΟΤΑΣΗ της Δόξας σε παικταρά της ΑΕΚ!

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, γνωστός και ως «Καραβίδας» με δηλώσεις του στον Super Sport fm 104.0, έκανε γνωστό πως έχει κάνει πρόταση στην ΑΕΚ για απόκτηση του Λαρένα.

Τι είπε:

«Είμαστε στη Λισαβώνα με τον κ. Χατζηλούκα, θα αναχωρήσουμε για Πόρτο. Θα πάμε και στην Ισπανία. Κάναμε κάποιες συναντήσεις, πρόσωπο με πρόσωπο και κάναμε προτάσεις σε δυο ποδοσφαιριστές. Προετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά».

Είστε κοντά με κάποιους ποδοσφαιριστές;

«Είμαστε πολύ κοντά με δυο ποδοσφαιριστές και μέχρι το σαββατοκύριακο αν υπάρχει τελική κατάληξη θα τους ανακοινώσουμε».

Πρώτα λύσατε το θέμα με τον κ. Χατζηλούκα…

«Ο κ. Χατζηλούκας έκανε αυτές τις δηλώσεις για αποχώρηση μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση όπου του βγήκε όλη η κούραση. Η Δοξα δεν είχε κανένα δικαίωμα να ήταν εκεί και να παλεύει την παραμονή. Τη Δόξα τη χαρακτηρίζει μια απίστευτη ηρεμία. Είμαστε ταπεινοί, προσγειωμένοι. Ο κ. Χατζηλούκας θα παραμείνει στην Δόξα και του χρόνου και ελπίζω να μείνει ακόμα πέντε χρόνια».

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σαντίκ;

«Αλίμονο να μη θέλαμε το Σαντίκ. Έχουμε επικοινωνία μαζί του. Κάποιοι τον έχουν προσεγγίσει από την Κύπρο. Ήδη δύο σωματεία τον έχουν πάρει τηλέφωνο. Αν θα επιστρέψει στην Κύπρο, θα είναι για την Δόξα και αυτό έχει αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί».

Ο Σαντίκ είναι ένα αγωνιστικό όπλο για την Δόξα…

«Όταν ακούσετε τα άλλα ονόματα που προσπαθούμε να υπογράψουμε, θα καταλάβετε τι ομάδα προσπαθούμε να φτιάξουμε. Στόχος μας είναι μια άνετη παραμονή για την επόμενη χρονιά».

Ποιες είναι οι μεταγραφές που χρειάζεται η Δόξα; Σε ποιες θέσεις; «Κεντρικό αμυντικό, ένα μεσοεπιθετικό, ένα επιθετικό και ένα αμυντικό χαφ».

Ποιοι αποχώρησαν; «Έφυγε ο Παβλόφ, ο Μιτρέα, ο Τίνκου».

Για τον Μουκτάρη; Ανεβαίνουν τα πρόστιμα για τους Κυπρίους…

«Θα δούμε τι θα γίνει με τον Μουκτάρη. Εμείς παίζουμε με τρεις και τέσσερις κύπριους και θα μείνουν όλοι στη Δόξα. Έχουμε έρθει σε συμφωνία με ακόμη ένα».

Τι ισχύει με τον Λαρένα;

«Του έχουμε κάνει πρόταση, θέλει να συνεχίσει στην Κύπρο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top