ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κουλούρης: «Όνειρο μου να ξεκινήσω να σκοράρω και με την Εθνική, θέλουμε να είμαστε νικητές»

Κουλούρης: «Όνειρο μου να ξεκινήσω να σκοράρω και με την Εθνική, θέλουμε να είμαστε νικητές»

Τα… θέλω του αναφορικά με την παρουσία του στην Εθνική αποκάλυψε ο Ευθύμης Κουλούρης, ενώ μίλησε για το καλό κλίμα και την σημασία της μίνι-προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας στη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό ματς με την Τουρκία, με τον 24χρονο στράικερ να κάνει ειδική μνεία στο καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια αλλά και στη θέληση όλων να προσφέρουν…

«Καταρχάς είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα δώσουμε έναν δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια καλή ομάδα, θέλουμε να δούμε τις δυνάμεις μας ενόψει των προκριματικών. Είναι ένα καλό τεστ, για να δούμε τα λάθη μας ενόψει των επίσημων αγώνων. Μια εβδομάδα στην Ολλανδία μας έκανε καλό, ήμασταν τουλάχιστον αρκετοί, αφού θα έρθουν να μας βρουν και τα υπόλοιπα παιδιά», είπε αρχικά ο Κουλούρης.

Και πρόσθεσε: «Οι παίκτες της Super League ήμασταν σε απραξία και μας έκανε καλό αγωνιστικά η προετοιμασία, ώστε να έρθουμε στην κατάσταση που πρέπει. Εκτός αυτού, ήμασταν όλοι μαζί και ήρθαμε πιο κοντά».

Όσοι για τον ίδιο; «Όλοι είναι παίκτες που αξίζουν να βρεθούν στην 11αδα, έτοιμοι. Εγώ θέλω να βρεθώ στην αρχική σύνθεση και να σκοράρω, είναι όνειρο μου αυτό, αλλά θα τα δούμε όλα αυτά στην πορεία, πως θα τα πάμε και με την Ιταλία. Θέλουμε να είμαστε νικητές», σχολίασε με νόημα ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top