ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει επιθετικό γκολτζή!

Θέλει επιθετικό γκολτζή!

O ΑΠΟΕΛ θέλει να φέρει έναν επιθετικό ολκής, που γνωρίζει τι θα πει η λέξη γκολ, για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της, και να μπει σε Ευρωπαϊκό όμιλο.

Είναι αλήθεια, πως οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν καταφέρει να βρουν άξιους αντικαταστάτες των Ντε Καμάργκο και Ποτέ, με τα γκολ τη φετινή χρονιά να έρχονται κυρίως από μεσοεπιθετικούς, καθώς ούτε ο Νατέλ, ούτε ο Τάμαρι είναι καθαρόαιμοι φορ.

Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ένα γκολτζη, που αφενός θα βοηθήσει την ομάδα, και αφετέρου θα «ελευθερώσει» περισσότερο τους συμπαίκτες του που δεν αγωνίζονται στη φυσική τους θέση.

Όλα αυτά βέβαια, αν προσφέρει τα αναμενόμενα, γιατί και ο Ρέζα ήρθε με πολλές προοπτικές, όμως δεν… στέριωσε στους πρωταθλητές και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο Ντομένικο Τέτι έχει ανοικτή γραμμή με τον Πάολο Τραμετσάνι και τη διοίκηση και μόλις βρει κάποιον που να είναι για… τα γούστα της ομάδας, θα τον προσεγγίσει. Πάντως, βιαστικές κινήσεις δεν θα γίνουν!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top