ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ο πατέρας του Τζιωνή κατέθεσε πως γνώριζε για το χρηματοκιβώτιο - 'Εν εκατάλαβα τι μου ελάλε'

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ο πατέρας του Τζιωνή κατέθεσε πως γνώριζε για το χρηματοκιβώτιο - 'Εν εκατάλαβα τι μου ελάλε'

Σε κατάθεσή του ο μάρτυρας, Νίκος Τομας του ΤΑΕ Λευκωσίας, ανέφερε ότι ο Τζιωνής είχε πει στον πατέρα του ότι θα άνοιγαν κάποιο χρηματοκιβώτιο, ωστόσο δεν κατάλαβε τι ακριβώς του έλεγε.

Της Γεωργίας Παππούτα

Παρουσιάστηκαν εκ νέου ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας οι τρεις κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό του Στροβόλου, Λοΐζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Την Δευτέρα (3/6) κατέθεσε ενώπιον δικαστηρίου ο μάρτυρας Νίκος Τομας του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Αρχικά αναφέρθηκε σε  κατάθεση ξαδέλφου του Λοΐζου Τζιωμή, η οποία ωστόσο δεν κατατέθηκε ως τεκμήριο.

Σύμφωνα με τον κ. Τομά, ο ξάδελφος του Τζιωνή φέρεται να ισχυρίστηκε ότι του είπε: «Γυρεύκω πολλά άτομα για να κλέψω πολλά λεφτά».

«Ήξερα ότι ο Τζιωνης κάμει ναρκωτικά αλλά ότι ήταν να φτάσει σε έτσι σημείο εν το περίμενα» φέρεται να είπε επίσης ο ξάδελφος του.

Επίσης ο κ. Τομά, αναφέρθηκε και σε καταθεση του ο πατέρα του κατηγορούμενου όπου σημείωσε πως: «Ο Τζιωνης μου είπε θα πάει να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Δεν εκατάλαβα ακριβώς τι μου ελάλε...ότι εν να παν να ανοίξουν χρηματοκιβώτιο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top