ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΓΜΟΓΗ ΤΩΝ EUROPEAN STANDARDS OF CARE FOR NEWBORN HEALTH

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΩΝ  ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΓΜΟΓΗ  ΤΩΝ  EUROPEAN STANDARDS OF CARE FOR NEWBORN HEALTH

Η Θερμοκοιτίδα Αγάπης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με δύο ειδικούς για εφαρμογή και προώθηση των European Standards of Care for Newborn Health του EFCNI, στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ, στη Λευκωσία και του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώνεται η συνεργασία με:

• την κα. Πάνη Παντελίδη, NIDCAP Consultant, Senior Faculty of the Family and Infant Neurodevelopmental Education (FINE), Νεογνολογική Φυσιοθεραπεύτρια NDT και
• τον κ. Νικόλα Αντωνιάδη, Ψυχαναλυτικό Ψυχοθεραπευτή Παιδιών και Εφήβων, εγγεγραμμένο μέλος του ACP (Association of Child Psychotherapists, UK).

Ο ρόλος της κας Πάνης Παντελίδη θα είναι συμβουλευτικός, οργανωτικός και στηρικτικός στην επιμόρφωσή των επαγγελματιών υγείας που εργάζονται στις ΜΕΝΝ των δύο νοσοκομείων, για τις αρχές που προωθούνται μέσα από τα European Standards of Care for Newborn Health από το EFCNI. Απώτερος στόχος, είναι η ενίσχυση της νευροανάπτυξης των πρόωρων και ασθενών νεογνών που μεγαλώνουν στις μονάδες εντατικής νοσηλείας και η αναβάθμιση των μονάδων αυτών σε Οικογενειοκεντρικές (Family Centered NICUs).

Ο κος Νικόλας Αντωνιάδης, σε πρώτο στάδιο, θα παρέχει στήριξη και ψυχοεκπαίδευση στο προσωπικό της ΜΕΝΝ, με τη δημιουργία ομάδων εργασίας, με στόχο τη βελτίωση της επαγγελματικής και συναισθηματικής διαθεσιμότητας του προσωπικού, το οποίο θα συμβάλει στη παροχή πιο ποιοτικής υπηρεσίας στα νεογνά και στις οικογένειές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Σύνδεσμο στο τηλέφωνο 800 12 200.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top