ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Ολοκληρώθηκε μετά από 9 ώρες η νεκροτομή – H εκ πρώτη όψεως αιτία θανάτου

ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Ολοκληρώθηκε μετά από 9 ώρες η νεκροτομή – H εκ πρώτη όψεως αιτία θανάτου

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 06/06 η νεκροτομή του πτώματος που εντοπίστηκε στην τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη λίμνη.

Η νεκροτομή στο τρίτο πτώμα που εντοπίστηκε στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό ολοκληρώθηκε γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης 06/06 και διήρκησε εννέα ολόκληρες ώρες.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, το άτυχο θύμα εκ πρώτης όψεως φέρεται να απεβίωσε από θανατηφόρα κάκωση λαιμού, ενώ λήφθηκαν και δείγματα για ιστοπαθολογικές και άλλες εξετάσεις.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους, Νικόλα Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ανδρέα Μαρνερίδη.

Θα ακολουθήσει η υποβολή ιατροδικαστικού πορίσματος στην Αστυνομία.

Πρόκειται για την τρίτη σορό που εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό και εικάζεται να ανήκει στην Maricar Valdez.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE