ΚΥΠΡΟΣ

Επιστρέφει για να ηγηθεί ο Σανγκόι

Επιστρέφει για να ηγηθεί ο Σανγκόι

Μετά από αρκετό διάστημα (ελέω της τιμωρίας του από την Δικαστική), ο Γκαστόν Σανγκόι επιστρέφει στην ενεργό δράση και θα είναι στη διάθεση του Ιοάν Αντόνε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το «αλάνι» ετοιμάζεται για δράση σε μια χρονική στιγμή που ο Απόλλωνας τον έχει ανάγκη. Η ομάδα χρειάζεται πέραν από την ποιότητα του και την ψυχολογία που μπορεί να δώσει στους συμπαίκτες του αλλά και την έμπνευση στο παιχνίδι του.

Ο Απόλλωνας έχει μπροστά του το ντέρμπι με την ΑΕΚ και μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Βασιλείου και Αντράντε είναι εκτός ενώ ο Ρομπέρ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Ούγκο Λόπες έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για το πρωτάθλημα στο βόλεϊ γυναικών:

«Aκόμα μία νίκη απέναντι στην ΑΕΛ και πρωταθλήτριες Κύπρου. Μπράβο κορίτσια. Στην κορυφή η ομάδα βόλεϊ. Οι επόμενοι είμαστε εμείς. Πάμε Απόλλων!!!».

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα το πρωί στον Λίβανο μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Νατζίμπ Μικάτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top